KAYSERİ / MELİKGAZİ - Şehit Orhan Tahtasakal İmam Hatip Ortaokulu

Okulumuzda Acil Durum Tatbikatları Gerçekleştirildi

6 Mart Çarşamba günü okulumuzda deprem veya yangın gibi acil durumlar çerçevesinde personel ve öğrencilerin katıldığı bir dizi tatbikat gerçekleştirildi. Okulumuz  128 saniyede boşaltıp güvenli bölgeye ulaştırarılarak hedeflenen başarı gerçekleştirildi. Tatbikat öncesi, acil durum süreçleri hakkında bilinmesi gereken önemli ve güncel noktalar, tüm seviyelerdeki öğrencile seminer yoluyla anlatıldı.  Sonrasında bir deprem meydana geldiği varsayılarak bir tahliye uygulaması gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz organize bir şekilde okul binasını boşatıp sivil savunmadan sorumlu ekiplerce güvenli bölgeye yönlendirildi. Bu başarılı tatbikat uygulamasında, duruma ciddiyetle yaklaşan tüm öğrencilerimize, öğretmen ve çalışanlarına teşekkür ederiz.   Öğrenci ve öğretmenlerin Acil Durum Yönetim Planını içselleştirdikleri ancak tatbikatların devam etmesinin faydalı olacağı değerlendirildi.

Acil Durum Tatbikatı fotoğraflarını ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ

Yayın: 11.03.2024 - Güncelleme: 11.03.2024 10:08 - Görüntülenme: 64