KAYSERİ / MELİKGAZİ - Şehit Orhan Tahtasakal İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Öğrencilerin akran ilişkilerini güçlendirmek, dijital araçları etkili ve doğru kullanmalarını sağlayarak olumsuz durumlardan kaçınmalarını sağlamak amacıyla Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından planlanmış olan ve "Aile Çocuk Eğitimi Programı" adı altında tüm İmam Hatip Okullarına uygulanacak olan program, okulumuzda Rehber Öğretmenimiz Şeyda ÇİMEN tarafından aşağıda yer alan gün ve saatte gerçekleştirilecektir.

Mrt

Okulumuz 2023-2024 eğitim öğretim yılı 2. dönem 1. yazılı takvimi yayınlanmış olup sınavlarda tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Mrt

LGS başvuruları bizzat öğrenci e-okul sisteminden veli tarafından gerçekleştirilecektir.

2024 Bursluluk başvuruları 13.02.2024 Salı günü başlıyor.

Ekm

Sayın velilerimiz ve sevgili öğrenciler; 2023-2024 eğiitm öğretim yılı okul kurslarımız başlıyor. Kurs başvurusunda bulunmak için aşağıdaki linke tıklayınız ve WEB Formu doldurunuz. Kurslarımız öğretmen planlamaları sonrası başlayacak.

NOT: LÜtfen form içindeki açıklamalar kısmını dikkatlice okuyunuz. Eksik veya yanlış bilgi sonucu gerçekleşemeyen kurs başvurusunda sorumlu veliye aittir.

Nis

Let's put your knowledge to the test.

Nis

Come join and show your talent.

YEDİ GÜZEL ADAM OKUMA SALONU